Tuesday, November 8, 2011

Aku bakal jadi Engineer??

Assalamulaikum.. Aku sebenarnya takdela minat sangat nak tulis panjang-panjang dalam blog ni, sebab aku memang bukan kaki pengarang yang baik..hahaa..pemalas betul aku ni. Ok, Kali ni aku nak kongsi sedikit cerita berkaitan dengan kehidupan sebagai seorang pelajar yang berjaya. ayat tak boleh blahh..hahaha.. Aku bakal jadi engineer? InsyaAllah, bulan 7 2012 aku akan grad dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal. Kalau nak ikutkan kos yang aku ambil ni memangla aku akan jadi engineer, tapi buat masa sekarang aku memang belum bersedia untuk dipanggil engineer. Entahla dah 3 tahun lebih belajar kejuruteraan, tapi macam tak tahu pape lagi. Sepanjang aku belajar kat Uitm ni, sem 7 la aku paling sibuk dengan design, final year project dan banyak lagi la. Mintak-mintak sem 8 nanti tak sibuk macam sem 7 ni. Aku ni macam jer student final year, tapi realitinya masih lagi macam student sem 1..hahaha.. Jom layan gambar kat bawah ni.. Semuanya disini, mengamit memori..layan....

Yang paling penting bagi seorang student.

Ir. Ahmad Faiz :)

Boleh ke aku jadi engineer erk?

Visit System Air Cond Uitm Puncak Alam!

Entah gambar ape aku amik kat belakang tu??

Muka baru lepas study. :)

InsyaAllah suatu hari nanti aku akan bersedia untuk jadi engineer yang berjaya. Doakan kejayaanku nanti.. :) Akanku tulis panjang-panjang pasal kehidupanku sebagai seorang pelajar bila dah kerja nanti.. Thank you guys :0)

3 comments:

~eZmALiZa~ said...

ya ampunnn...anak sape yg kacak sgt niii??? hensem sgttt...hehehe :)

insyaALLAH awak akan jadi engineer yg berjaya.. sy yakin... :) dan saya akan doakan :)

good luck sayang :)

faiz said...

@ezmaliza..
kacak ke awkk?? thankss..hihihi...

Nurul Iman Rosman said...

ade gaya engineer yang berjaya ni. ehem. (doa tu). hehe.

insya Allah awk berjaya punye,amin! :')