Monday, October 3, 2011

Percutian di Portdickson

Assalamulaikum.. dah lama tak update blog ni. Kekadang malas nak update sebab banyak kerja nk kena siap almaklumlah dah masuk tahun akhir katakan..:) Minggu lepas aku dan housemate luangkan masa sama-sama untuk pergi ke Portdickson. Sebenarnya program ini x dirancang, tapi disebabkan kesungguhan kami serumah, program ini berjalan dengan lancar. Kali ni aku hanya nak kongsi sedikit gambar yang agak menarik sehari semalam di Portdickson..haha..So, jom layan sama-sama gambar ni.


Ni aku tengah berehat kat tepi pantai Teluk Kemang


The handsome boyss...hihii


Kat depan tu abg paling cute!!


Geng-geng housemate


Semua happy bila da sampai PD


Rumah penginapan kami..


Camera yang berjasa :)


BBQ tepi pantai..beshh giler!!


Mandi kolam sebelum bertolak pulang


Sape lagi hebat?? haha

Selain pergi jalan-jalan, ia jugak boleh rapatkan silaturahim antara kami satu rumah. Sahabat perlu jaga leklok, sebab mereka banyak bantu kita ketika dalam kesusahan. Bak kata pepatah biarlah hubungan kita dgn kawan-kawan tu seperti kuku dengan isi..ehh yerr ke? aku pun dah xingat dah.hahaa.. Wahai sahabat, kaulah sahabatku, kau teman sejati.. Semoga kita semua berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat.amin..

2 comments:

♥ eyka elisha ♥ said...

da lme xpegi PD.besh gk klu g time2 ngah stress study n keje ni =D

p/s : kem slm kt pakwe hencem sorg.haha

Nurul Iman Rosman said...

Gambar kat pantai tu kan ade sorang je yang jadi mamat jambu, ngeh3!